0.00 лв.
Нашата услуга за техническа поддръжка ви осигурява професионална помощ и решения за технически проблеми, които може да срещнете с вашия сайт.

Техническа поддръжка

В наличност Референция: #8
В сферата на технологиите е важно да имате надежден партньор, който да ви помага при възникнали технически проблеми. Нашата услуга за техническа поддръжка предлага компетентно и бързо реагиране при възникнали технически въпроси или разработване на специфични за вашия бизнес функционалности. Ето какво предлагаме:
 
  1. Сайта разсте заедно с вашия бизнес: С разрастването на вашия бизнес може да се наложи нужда от специфични инструменти, с които да оптимизирате процеса си на работа. Ние сме тук, за да ви предложим най-добрите възможности с които да улесните вашите ежедневни задачи, като по този начин спестявате излишно време в обработка на данни, поръчки и други.
  2. Стартиране на вашия уеб сайт: Помагаме ви при настройката на вашия уеб сайт или онлайн магазин. Нашите експерти ще се погрижат всичко да бъде правилно настроено, за да можете да използвате желаните от вас модули по най - оптималния начин.
  3. Актуализации и ъпгрейди: Поддържаме вашата система актуална, за да е съвместима с последните технологични промени. Редовните актуализации помагат да се подобри ефективността и сигурността на вашия уеб сайт.

При възникнали въпроси не се колебайте да се свържете с нас ТУК.

Направете запитване директно

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.