0.00 лв.
Оптимизирайте съдържанието на вашия уеб сайт за търсачки с помощта на нашата услуга за SEO-оптимизация, която ще ви помогне да достигнете по-висок ранг и повишена видимост в резултатите от търсачките.

SEO - оптимизация

В наличност Референция: #7

SEO (Search Engine Optimization) оптимизацията е процес, при който се подобрява видимостта на вашия уеб сайт или магазин в резултатите от търсачки като Google, Bing и други. Това се постига чрез оптимизиране на различни аспекти като код или съдържание.

Защо е важно да се грижим за SEO оптимизацията на уеб сайта ви?

 1. За излизане на първите страници в Google: С милионите си резултатите, Google е един от най-посещаваните сайтове в света за търсене на информация. Много изследвания показват, че потребителите са склонни да разглеждат до 3-та страница от показаните резултати, затова е от изключителна важност, вашия сайт да бъде сред тях.
  Ние Ви предлагаме максимално оптимизирана като код система, следваща последните изисквания за оптимизиране, зададени от Google.

 2. Повече потребители - повече продажби: Колкото по-напред излиза в резултатите вашият уеб сайт или магазин, толкова повече посещения ще получи той. Всяко посещение на потребител е потенциална продажба на стока или услуга, която предлагате.
   
 3. Как се прави?
  SEO оптимизацията е сложен процес. Няма точни правила, които се следват, което означава, че стратегията за всеки сайт е изцяло персонална.
  Важни условия, които са задължителни за всички е кода на системата Ви да бъде написан правилно и оптимизирано, за да се избегне бавното зареждане на информацията при първоначално отваряне.
  Нашите уеб сайтове са написани с най-модерните езици за програмиране, като са спазени всички последни тенденции за оптимизация. До колкото се отнася за съдържанието, което е втория фактор за добро SEO, ние ще ви дадем най-подходящите инструкции за това как да опишете вашите текстове и описания.
  За по-напредналите, ще ви споделим, че имаме интеграция за Google Tag manager, Facebook pixel, Google analitycs и други инструменти.

Направете запитване директно

Ние ще се свържем с вас в рамките на работния ден.